PDA

View Full Version : Netgear RT314 router



Starlar
11-29-2003, 07:19 PM
This is similar to the linksys post... I've tried to find ways to open a port so I can create games on battle.net but so far have been unsuccessful. I was wondering if anyone here has one of these and knows how to do it.

thanks

Yoden
12-01-2003, 04:58 PM
my dlink router = type the router IP into IE and click randomly till you see what you need :roll:

12-01-2003, 07:16 PM
there is a option screen called "virtual server". this is where you can forward any ports you want.

forwarding = opening